,

Unde poți vedea cursul la zi al criptomonedelor?

Dacă te-ai hotărât să investești în criptomonede sau dacă deja o faci, este important să ai o sursă bună de informații referitoare la cursul la zi al criptomonedelor.

În acest articol vei afla despre:

  1. Coinmarketcap: Prezentare generală
  2. Cum funcționează Coinmarketcap
  3. Alte platforme care oferă informații despre prețul criptomonedelor

 

  1. Coinmarketcap: Prezentare generală

Coinmarketcap (CMC) este autoritatea atunci când vine vorba de urmărirea prețurilor criptomonedelor în timp real. De la înființarea sa în mai 2013, a devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri pentru urmărire curs criptomonede.

Site-ul și aplicațiile pentru smartphone oferită investitorilor informații reale, exacte și de cea mai înaltă calitate.

Coinmarketcap rămâne una dintre cele mai de încredere surse pentru investitorii cu amănuntul, pentru instituții și pentru mass-media atunci când vine vorba de compararea prețurilor activelor cripto.

  1. Cum funcționează Coinmarketcap?

Coinmarketcap colectează informații, în timp real, dintr-o varietate de surse, pentru a oferi date exacte despre prețurile activelor cripto verificate.

Platforma include detalii precum prețul, volumul tranzacționării, capitalizarea pieței și circulația aprovizionărilor, de la burse globale de încredere, și prezintă informațiile imparțial, ușor de interpretat și în timp util.

Platforma a funcționat ca o entitate independentă timp de aproape șapte ani, iar în luna aprilie a anului 2020, Binance, cel mai mare schimb de active digitale din lume, în funcție de volum de tranzacționare și utilizatori, a achiziționat Coinmarketcap.

Binance s-a angajat să păstreze Coinmarketcamp (CMC) ca o entitate independentă, utilizând resursele sale extinse pentru a furniza platformei date de proiect mai aprofundate în scopul reducerii asimetriei dintre resurse. Binance sugerează că acest lucru va furniza date de calitate și mai înaltă milioanelor de utilizatori ai Coinmarketcap. Însă, schimbarea dreptului de proprietate poate încuraja unii utilizatori să caute informații despre curs criptomonede în surse complet independente.

  1. Alte platforme care oferă informații despre prețul criptomonedelor

Pentru cine consideră că achiziția platformei Coinmarketcap de către Binance îi reduce independența, există o mulțime de alte surse care pot fi utilizate pentru identificarea de informații la zi despre prețul criptomonedelor.

În continuare vă prezentăm patru surse alternative la platforma Coinmarketcap:

  • Coingecko este o platformă de urmărire a cursului criptomonedelor care utilizează mai multe criterii pentru a clasa monedele virtuale, inclusiv activitatea dezvoltatorilor, comunitatea, lichiditatea, capitalizarea pieței și interesul public, iar gama largă de criptomonede incluse fac din Coingecko o alternativă populară la platforma Coinmarketcap;
  • Live Coin Watch este o platformă relativ nouă în domeniu, dar utilizatorilor le place faptul că este foarte asemănătoare cu platforma Coinmarketcap, deci este perfectă pentru cei care caută familiarizarea CMC pe un site complet independent;
  • Crypto Compare este o platformă care permite utilizatorilor să filtreze monedele virtuale în funcție de caracteristici, inclusiv tipul de dovadă și algoritm, oferind și un sistem de comentarii de tip forum;
  • Coincodex este o platformă ușor de utilizat de către utilizatorii începători, dar este potrivită și pentru utilizatorii mai avansați. Mulți dintre cei interesați de monedele virtuale urmăresc Coincodex și pe rețeaua Twitter, ca sursă de informații cu privire la monedele emergente.

 

Tu ce sursă de informații utilizezi pentru a afla date la zi despre cursul criptomonedelor?

 

Sursă informații: Elitium.io