Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.criptomonede-romania.ro reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ce privește termenii și condițiile de mai jos.

Site-ul de față este proprietatea S.C VEXCORE S.R.L, cu sediul în Iași, Strada Dacia nr.2, CUI 24826663, denumită în cele ce urmează Criptomonede Romania.

Utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru activitațile ce decurg din folosirea site-ului și conținutului acestuia. Răspunderea pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse site-ului și conținutului său, Criptomonede Romania și terților cu care Criptomonede Romania are încheiate contracte revine în totalitate utilizatorului.

Tot conținutul (incluzând text, imagini, conținut multimedia, dar nelimitându-se la acestea) prezente pe acest site sunt proprietatea intelectuală a S.C VEXCORE S.R.L și a altor terți cu care compania are sau nu încheiate contracte, caz în care este specificat proprietarul de drept al respectivului conținut.

Utilizatorul sau clientul poate copia, transfera sau utiliza conținutul aflat pe acest site doar în scopuri personale, non-comerciale.

Criptomonede Romania publică pe site datele complete și corecte de identificare și contact. Prin utilizarea formularului de contact sau utilizarea oricăror alte modalități de contact, utilizatorul sau clientul permite Criptomonede Romania contactarea sa prin orice mijloc disponibil.

Accesarea site-ului si a informațiilor prezentate în cadrul său se face în mod electronic. Criptomonede Romania își rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor, oricare ar fi natura acestora, exprimate prin mijloacele de comunicare și contact prezentate pe site.

Prin completarea formularului de înscriere la Newsletter utilizatorul sau clientul își exprimă acordul de a primi informări de natură comercială din partea Criptomonede Romania. Datele colectate de la utilizator sau client se vor folosi în limitele Politicii de confidențialitate.

Utilizatorul sau clientul poate renunța în orice moment la a primi newsletterul folosind linkul de dezabonare situat în footer-ul fiecărui email trimis. Criptomonede Romania își rezervă dreptul de a selecționa utilizatorii și clienții cărora le trimite newsletter cât și de a elimina din baza de date orice utilizator, chiar dacă acesta și-a exprimat acordul în a primi buletinele informative cu caracter comercial.

Politica Criptomonede Romania

Aici, la Criptomonede Romania, când vine vorba de bani si investitii, credem în transparență și responsabilitate. Zi de zi, ne dedicăm sa livram idei responsabile pentru investitii și informatii solide de educație financiara.

Criptomonede Romania este o companie care reprezintă investitori care predau și învață de la alți investitori. Multe publicații financiare nu permit autorilor și editorilor să dețină actiuni sau criptomonede. Criptomonede Romania nu numai că permite, dar își încurajează personalul să investească în criptomonede. De ce? Două motive.

În primul rând, credem cu tărie că cel mai eficient mod de a crea independenta financiara este prin investitii atat in actiuni cat si in criptomonede.

În al doilea rând, și mai important, nu considerăm că angajații noștri sunt jurnaliști, ci mai degrabă comunicatori și profesori în probleme financiare.

Criptomonede Romania scrie despre criptomonede atât în ​​conținut gratuit, cât și cu plată. Desigur, atât în ​​conținutul gratuit, cât și în cel cu plată, vom dezvălui dacă autorul are interes pentru criptomonedele menționate.

Materialele disponibile pe site

Articolele și materialele video publicate pe Criptomonede Romania au rol educativ, iar conținutul sponsorizat va fi întotdeauna semnalizat ca atare pe site-ul nostru

Materialele apărute sub semnătura editorilor Criptomonede Romania pe site sunt proprietate intelectuală a (c) www.criptomonede-romania.ro și înregistrate ca atare. Acestea pot fi folosite, reproduse parțial sau integral, specificând sursa informațiilor.

În cazul articolelor scrise și documentate de redactorii noștri, facem toate eforturile necesare pentru ca acestea să fie documentate corespunzător. Pe de altă parte, nu ne asumăm responsabilitatea față de materialele provenite de la terți (fie alte surse de știri fie persoane intervievate, ori alte surse de acest tip).

În ciuda naturii site-ului, informațiile apărute pe site nu reprezintă sfaturi financiare. Pentru orice decizie financiară importantă, consultați profesioniști autorizați.

Politica de confidențialitate

Criptomonede Romania nu colectează date personale, în afara celor oferite voluntar de utilizatorii site-ului pentru înscrierea la Newsletter-ul. Aceste adrese nu vor fi niciodată vândute către terți sau folosite în alte scopuri decât cele menționate.

Orice tip de înscriere în baza noastră de date poate fi anulată în orice moment. Dacă întâmpinați probleme la dezabonare, ne puteți scrie pe adresa redacției Criptomonede Romania (office@criptomonede-romania.ro)

Date suplimentare sunt colectate automat de către site în scopul monitorizării traficului pe site. Acestea vor fi folosite doar în scopul monitorizării traficului pe site și analizelor statistice.

In concluzie

Am conceput ghidurile noastre de oferire a informatiilor educationale și de tranzacționare pentru a ne servi comunitatea, clienții și angajații în mod echitabil. Ca întotdeauna, totuși, ar trebui să vă amintiți să luați în considerare fiecare informație de investiție pe care o primiți, aici la Criptomonede Romania sau în altă parte, nu ca o recomandare propriu-zisa, ci ca o idee care necesita analiză suplimentară. Fiecare persoana este responsabila pentru propriile decizii. Diligența necesară, gândirea critică și utilizarea celui mai extraordinar dispozitiv din lume (creierul uman) sunt cruciale pentru succesul dvs. financiar.