Dogecoin poate fi tranzacționat începând de azi pe Revolut

dogecoin revolut tranzactioneaza

Revolut a adăugat Dogecoin (DOGE) la oferta sa de criptomonede ca răspuns la cererea mare venită din partea utilizatorilor săi. Dogecoin este a 30-a criptomonedă care va fi disponibilă pe platforma Revolut, a anunțat marți, 7 iunie 2021, compania fintech Revolut.

Revolut adaugă criptomonede noi în fiecare marți, într-un program care a început pe 1 iunie 2021, cu adăugarea a opt criptomonede. „Una dintre cele mai populare solicitări ale utilizatorilor din ultimele două luni a fost să adăugăm Dogecoin și am răspuns la apel! Tocmai am lansat Dogecoin în aplicație. Așadar, acum cei pasionați de criptomonede, dar și persoanele noi în domeniul criptomonedelor, pot cumpăra și vinde această criptomonedă populară.” a declarat Edward Cooper, șeful Departamentului de Criptomonede al Revolut. “Am spus că 2021 va fi anul criptomonedelor și Revolut este aici pentru a îndeplini această promisiune“, a mai spus Edward Cooper.

Moneda Dogecoin, care în prezent valorează 0,33 USD, a fost adăugată ca parte a noului program Revolut de lansare a noi criptomonede în portofoliul companiei – program intitulat Token Tuesday.

 

Citeste si: Binance, cel mai mare schimb de criptomonede din lume, va lansa Binance NFT – un Marketplace pentru NFT

 

După ce în luna aprilie 2021 a crescut cu 400% într-o singură săptămână, cea mai faimoasă monedă meme din lume, Dogecoin (DOGE), are în prezent a șasea cea mai mare capacitate de piață dintre toate criptomonedele, în valoare de 42,82 miliarde de dolari.

Revolut a început să ofere tranzacționare de criptomonede în anul 2017, iar în ultima perioadă și-a extins serviciile pentru monedele digitale. Revolut a anunțat anul acesta lansarea beta a retragerilor de Bitcoin în portofele crypto externe. Deocamdată, acest lucru este limitat la clienții din Marea Britanie care se abonează la serviciul Revolut Metal la un cost de 12,99 GBP (aproximativ 18 USD) pe lună. În domeniul serviciilor de custodie a criptomonedelor, companii precum Robinhood, Revolut și PayPal au fost criticate pentru regulile lor restrictive cu privire la controlul propriilor active digitale.  Revolut, așa cum a făcut și compania Robinhood la începutul acestui an, a anunțat că va permite retragerile de Bitcoin cumpărate de pe platforma sa. După lansarea beta, Revolut intenționează să extindă lansarea la restul bazei sale de clienți din Marea Britanie, urmată de cei de pe alte piețe, inclusiv Europa și SUA.

 

Surse informații: Coindesk, Altfi