Bybit Review – platforma specializată pentru tranzacționări criptomonede cu levier

Dacă ești interesat să tranzacționezi cu instrumente derivate cripto trebuie să afli despre Bybit, o platformă dedicată, cu peste 1 milion de utilizatori înregistrați.

În acest articol vei afla despre:

 1. Bybit – Prezentare generală
 2. Bybit – Cum funcționează?
 3. Asistență pentru clienți
 4. Avantaje Bybit
 5. Întrebări frecvente
 1. Bybit – Prezentare generală

Bybit este o platformă de exchange instrumente derivate cripto, lansată în martie 2018, în British Virgin Island. Are peste un milion de utilizatori înregistrați și se concentrează pe comercianții cu experiență. Poate gestiona 100.000 de tranzacții pe secundă. Bybit oferă perpetual futures cu pârghie de până la 100x. Bybit este ușor de utilizat și are o interfață user-friendly.

Caracteristici principale:

 • Tranzacționare de marjă cu levier de până la 100x;
 • Trei tipuri de comenzi – Piață, Limită și Condiționată;
 • USDT și Contracte perpetue inverse;
 • Depozite și retrageri rapide și sigure;
 • Securitate bună asigurată de comunicații SSL, autentificare cu doi factori și un sistem avansat de stabilire a prețurilor Mark și Index;
 • Integrare cu cele mai bune servicii bot de tranzacționare;
 • ByBit Testnet care permite testarea platformei înainte de a investi fonduri reale;
 • Experiență de utilizare intuitivă și facilă;
 • Aplicații disponibile în Android și iOS pentru urmărirea informațiilor;
 • Stimulente de recomandare și programe de afiliere prin care poți obține venituri pasive;
 • Fond de asigurare și asigurare reciprocă pentru gestionarea riscurilor;
 • Asistență pentru clienți 24/7.
 1. Bybit – Cum funcționează?

Cum se creează un cont Bybit? Cum funcționează Bybit?

Pentru a vă crea un cont, trebuie să accesați site-ul Bybit și să introduceți adresa de e-mail și o parolă aferentă contului Bybit. Veți primi un cod de verificare pe e-mailul înregistrat. Codul de verificare va fi valabil cinci minute. După confirmare, contul dvs. va fi creat.

Bybit este un exchange complet anonim, prin urmare, Know Your Customer (KYC) nu este obligatoriu.

Pârghia Bybit

Bybit vă oferă un efect de pârghie de 100 de ori. Va trebui să puneți o marjă de 1% ca valoare noțională inițială. Puteți regla efectul de levier după deschiderea unei poziții, opțiune care nu este oferită de multe alte burse.

Fiecare contract perpetuu la bursă este de 1 USD. Bybit oferă, de asemenea, contracte futures Ripple și EOS cu un levier de 25x.

Dacă tranzacționați în volume mari și introduceți poziții considerabile pârghia ar putea fi mai mică. Pe măsură ce dimensiunea poziției dvs. crește, marja inițială crește, de asemenea. Marja de întreținere este de 0,5% pentru contracte, indiferent de dimensiunea acestora.

Tipul comenzilor

Bybit oferă trei tipuri de comenzi:

 • Comanda pe piață: este plasată la prețul de piață predominant;
 • Comanda limită: este plasată la un anumit nivel stabilit;
 • Comanda condiționată: odată ce nivelurile specifice sunt atinse, acționează ca o piață sau un ordin limită.

Trebuie să definiți prețul declanșator, efectul de levier, cantitatea și direcția.

Comanda este aplicabilă pentru o anumită perioadă, cunoscută și sub denumirea de viață a comenzii. Există trei tipuri de ordine în funcție de durată:

 • Good-till-cancelled (GTC) – Aceste comenzi sunt valabile până când alegeți să le închideți;
 • Immediate-or-Cancel (IOC) – Trebuie să le completați imediat la cel mai bun preț. Porțiunile neumplute vor fi anulate. Prin urmare, permite executarea parțială a comenzii, existând riscul ca ordinul să nu fie executat;
 • Fill or Kill (FOC) – înseamnă că nu există executare parțială, ordinele vor fi completate complet sau deloc.

Contracte Bybit

Bybit oferă două tipuri de contracte: perpetue invers și USDT.

Pentru USDT, USD este o monedă de bază, iar Tether este o monedă stabilă. Valoarea colaterală este de 1 dolar, iar Tether acționează ca marjă de bază. Bybit oferă BTCUSDT, ETHUSDT, LINKUSDT, XTZUSDT și LTCUSDT.

Pentru contractele inverse, criptomoneda acționează ca marjă de bază. Dacă nu tranzacționați în Bitcoin, atunci se încadrează în contractul perpetuu invers. Au o valoare de 1 USD. Bybit oferă BTCUSD, ETHUSD, EOSUSD și XRPUSD.

Depozite

Puteți utiliza Bybit Fiat Gateway pentru a depune Fiat și a-l converti în BTC, USDT și ETH. Puteți introduce suma dorită, apoi alegeți furnizorul de servicii preferat. După finalizarea tranzacției, puteți verifica soldul pe pagina de active.

Trebuie să generați o adresă de portofel dacă doriți să depuneți criptomonede direct. Puteți face acest lucru în secțiunea Active. Trebuie să inițiați tranzacția odată ce aveți adresa. Este nevoie de ceva timp pentru ca acest proces să fie finalizat și puteți monitoriza progresul tranzacției în Blockchain Explorer.

Retrageri Bybit

Trebuie să faceți clic pe butonul de retragere a activului dorit și să introduceți adresa portofelului. Apoi, trebuie să confirmați tranzacția utilizând autentificarea cu doi factori. În plus, trebuie să plătiți taxa de miner, care este o sumă mică. Toate conturile au limite de retragere, care nu sunt foarte restrictive.

Limite de retragere:

Bybit are limite privind retragerile zilnice pentru a se asigura că au fonduri în portofelul Hot:  100 BTC și 10.000 ETH. Dacă fondurile sunt epuizate, trebuie să așteptați ca Bybit să transfere din portofelul rece.

Taxe Bybit

Ori de câte ori utilizați un schimb de criptomonede, veți acționa fie ca maker, fie ca taker. Makerii măresc profunzimea portofoliului de comenzi și oferă lichidități. Takers iau lichidități din carnetul de comenzi.

Comenzile de piață sunt întotdeauna executate ca makers, în timp ce comenzile limită pot fi makers sau takers. Comenzile de piață sunt comenzi imediate, în timp ce comenzile limită nu sunt imediate.

Dacă sunteți taker, trebuie să plătiți 0,075%, în timp ce, dacă sunteți maker puteți câștiga o reducere de 0,025%. ByBit realizează 0,05% din tranzacție din comisioanele makers și takers.

Taxele de tranzacționare spot sunt peste 0,2%. Acestea sunt de 3 până la 15x mai mari decât tranzacțiile contractuale perpetue.

Veți plăti următoarele taxe pentru contractele futures pe ByBit:

Taxa de finanțare, cunoscută și sub numele de rata „overnight”, este schimbată direct între comercianți. Veți plăti taxa de finanțare sau o veți primi. Nu sunteți taxat pentru depunerea fondurilor, dar vi se va percepe o taxă de miner sau o taxă de rețea la retragerea fondurilor, care este relativ mică. Va trebui să plătiți o taxă de 5 USD pentru orice ordine de schimb de active pentru schimbul de criptomonede.

Taxa de funding ByBit – dolarul zilnic și dobânda subiacentă sunt de 0,06%, respectiv 0,03%. Intervalul ratei fondului este de trei, adică o dată la opt ore. Rata actuală a dobânzii este de 0,01%. Taxa de finanțare este calculată prin valoarea poziției înmulțită cu rata de finanțare. Rata dobânzii este calculată prin dobânda în USD scăzută la dobânda activului subiacent împărțită la rata de finanțare.

ByBit Calculator

Calculatorul ByBit vă permite să utilizați informațiile contului curent și să calculați profitul, pierderile, lichidarea și prețul țintă. Prin intermediul acestui instrument vă puteți gestiona poziția cu ușurință.

Puteți calcula profitul și pierderea, excluzând comisioanele, prin utilizarea următoarei formule: Cantitatea de contracte (1/preț de intrare – 1/preț de ieșire).

În plus, puteți calcula Procentul de profit și pierdere ca (profit și pierdere/valoare deschisă) * 100% valoare deschisă: cantitatea contractelor/preț de intrare.

Puteți, de asemenea, să calculați rentabilitatea investiției (ROI) ca raportul dintre rentabilitatea activelor și marja inițială utilizată în poziție.

Bybit Trading Bot

3Commas s-a integrat cu Bybit pentru a oferi botul de tranzacționare ByBit, care vă poate cumpăra și vinde activele cripto în mod programat. Puteți copia strategii de tranzacționare din cele mai bune portofolii sau puteți alege dintre boți simpli, scurți și compuși. Trebuie doar să vă conectați contul Bybit la platforma de tranzacționare 3Commas utilizând cheile API.

ByBit Testnet

Bybit Testnet este o opțiune creată pentru cei care doresc să testeze platforma înainte de a se înscrie. Puteți crea conturi demo și puteți verifica cum funcționează comenzile. În plus, puteți consulta un ghid pentru a înțelege împrumutul de monede demo. Pe Testnet, veți obține o cantitate minimă de Bitcoin, deoarece are o rată de lansare de 0,01 BTC pe oră.

Experiența utilizatorului

Bybit este o platformă ușor de utilizat și puteți comuta cu ușurință între portofele, gestionarea conturilor, BTC și piața futures ETH. Sunt disponibile diagrame de tranzacționare, carnet de comenzi și detaliile contractului. De asemenea, oferă un mod de noapte.

Interfața Bybit este complet personalizabilă și modulară. Bybit utilizează tehnologia grafică Tradingview. Prin urmare, vă puteți gestiona poziția verificându-vă clasamentul ADL și puteți gestiona potențialul de îndatorare dacă ADL este declanșat. Oferă un motor robust de potrivire a comenzilor, care execută în total 1.00.000 de tranzacții pe contract. Executarea rapidă a comenzilor reduce riscul de alunecare.

Aplicația Mobilă Bybit

Aplicația Bybit este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. De asemenea, puteți scana codul QR și puteți descărca aplicația de pe site. Oferă aproape aceleași caracteristici ca și site-ul web. Puteți seta și primi notificări la nivel de preț și puteți vizualiza formulare avansate de comandă. De obicei, exchange-urile care oferă aplicații mobile nu permit acest lucru.

Utilizatorii preferă, în general, utilizarea aplicației desktop, deoarece diagramele de tranzacționare sunt mai precise și pot monitoriza simultan diferite poziții.

Stimulente de referință Bybit

Dacă îți place platforma, poți câștiga recomandând-o și altora. Pentru fiecare 0,2 BTC pe care conexiunile dvs. îl depun în Bybit, veți primi 10 USD. Puteți obține codul de recomandare și linkul dvs. din tabloul de bord. Conexiunile dvs. se pot înscrie fie utilizând codul de trimitere, fie linkul dvs. Puteți, de asemenea, să partajați aceste linkuri pe canalele dvs. de socializare și să faceți recomandări nelimitate. În plus, puteți verifica numărul total de recomandări pe care le-ați făcut, suma depusă de acestea și bonusul de tranzacționare pe care l-ați câștigat.

Program de afiliere Bybit

Programul de recomandare funcționează bine pentru mulți comercianți, dar dacă credeți că vă puteți trimite conexiunile către Bybit, pentru a efectua tranzacții cu volum mare, ar trebui să vă alăturați programului de afiliere ByBit. Puteți câștiga până la 30% comision din comisionul de tranzacționare și 10% din comisioanele afiliate zilnic. Bybit acceptă, de asemenea, retragerile de numerar de decontare.

Dacă utilizați programul de recomandare, nu puteți participa la programul de afiliere. Trebuie să alegeți între ele.

Rapoarte Bybit

Bybit oferă transparență completă a datelor și vă oferă un raport multidimensional. Puteți consulta rapoartele și detaliile comisioanelor în tabloul de bord. Aveți acces la materiale de marketing personalizate și activități de marketing, în funcție de nevoile dvs. Puteți beneficia, de asemenea, de asistență individuală de la managerul BD pentru asistență în afaceri.

Securitate Bybit

Potrivit Mozilla Observatory Test, Bybit a obținut B – un scor bun. Ca în cazul oricărui schimb de active cripto, majoritatea fondurilor sale sunt stocate într-un portofel rece cu mai multe semnături (offline), în condiții de siguranță. Doar un mic procent din fonduri este stocat în portofele fierbinți pentru retragerea activelor clienților. Pentru transferul de fonduri de la stocarea hard la stocarea soft, Bybit utilizează o adresă cu mai multe semnături, adică are nevoie de mai multe adrese pentru finalizarea tranzacției.

Întregul site web utilizează comunicarea SSL pentru a preveni atacurile de phishing. Este utilizată, de asemenea, autentificarea cu doi factori. Trebuie să activați autentificarea Google înainte de a face retrageri din contul dvs.

Bybit utilizează un sistem avansat de prețuri Mark și Index pentru a oferi tarife fiabile și garantează o disponibilitate de 99,99%.

Fondul de asigurare Bybit

Fondul de asigurări acționează ca un fond de rezervă pentru Bybit pentru a proteja comercianții de capitaluri negative și de pierderi excesive. Se utilizează atunci când comerciantul este lichidat sub prețul falimentului, adică atunci când marja inițială a comerciantului a fost complet epuizată. Oferă acoperire pentru situații înainte ca un mecanism de deblocare automată să le preia. Diferența de preț dintre prețul falimentului și cel la care este lichidat un comerciant este preluată din fondul de asigurări.

Asigurare reciprocă Bybit

Asigurarea reciprocă este un instrument robust de gestionare a riscurilor care vă protejează de orice fluctuații nedorite ale pieței. Puteți primi o protecție completă împotriva profiturilor în scădere și împotriva pierderilor crescute. De asemenea, vă puteți bloca în poziții profitabile, care vă reduc teama de fluctuații.

Există trei moduri în care puteți primi compensația de asigurare:

 • Pierderile vor fi creditate automat de Bybit la expirarea asigurării reciproce;
 • Puteți face decontarea manuală oricând în perioada asigurată;
 • De asemenea, puteți primi o plată imediată la lichidare.

 1. Asistență pentru clienți

Bybit oferă asistență pentru clienți 24/7. Oferă opțiunea de chat live pe platformă, disponibil în șapte limbi. Bybit pune la dispoziția utilizatorilor un Help Center, o rubrică Bybit Institute, în care sunt oferite materiale educaționale referitoare la tranzacționare, și un Blog pe care sunt postate noutăți, promoții etc. Au și o rubrică de Întrebări frecvente. De asemenea, le puteți scrie pe email la: support@bybit.com, iar pentru întrebări tehnice la: it@bybit.com.

Puteți să le trimiteți feedback.  Dacă recomandarea dvs. este implementată veți câștiga tricouri, hanorace, autocolante Bybit.

 1. Avantaje Bybit

 • Bybit utilizează un motor puternic de potrivire TPS 100K;
 • Are un API puternic, în care datele de piață sunt împinse la fiecare 20 ms;
 • Mărimea fiecărui contract este mai mică în comparație cu alte burse;
 • Bybit oferă contracte futures pe EOS și Ripple, spre deosebire de alte platforme;
 • Asistență extinsă pentru clienți;
 • Cele mai bune servicii de tranzacționare bot au integrare cu Bybit.
 1. Întrebări frecvente

 • Unde se află Bybit?

ByBit a fost înregistrat în Insulele Virgine Britanice. Sediul central este în Singapore și are birouri în Hong Kong și Taiwan.

 • Cât costă taxele de Bybit?

Bybit utilizează un model maker-taker. Dacă sunteți taker, trebuie să plătiți 0,075%, în timp ce dacă sunteți maker, puteți câștiga 0,025%.

 • Cum să obțineți un bonus Bybit?

Puteți câștiga un bonus participând la programul de promovare Bybit. Bonusul dvs. este creditat imediat pe portofel. Nu puteți retrage bonusul, ci îl puteți utiliza ca și comision de tranzacționare/finanțare, acoperind pierderile și marja dvs.

 • Care sunt perioadele de retragere Bybit?

Se pot face retrageri de trei ori pe zi: la 8:00, 16:00 și 24:00 UTC.

 • Puteți utiliza Bybit în Statele Unite?

Cetățenii americani nu pot utiliza ByBit.

 • Bybit este sigur?

Bybit utilizează instrumente puternice de securitate și este clasificată B la Mozilla Observatory Test. Utilizează comunicarea SSL, autentificarea cu doi factori și un sistem avansat de stabilire a prețurilor Mark și Index.

 

În concluzie, Bybit este o platformă de tranzacționare transparentă și eficientă. Utilizează o tehnologie puternică pentru a face întregul proces de tranzacționare sigur și facil. Puteți utiliza o marjă de 100x, în același timp fondurile sale de asigurare acoperă pierderile tranzacțiilor. În plus, acceptă depuneri fiat și nu necesită KYC. Bybit are asistență pentru clienți extraordinară și poți să discuți live cu echipa lor oricând. De asemenea, poți utiliza roboți de tranzacționare care te ajută să îți automatizezi strategiile de tranzacționare.

Surse informații: Bybit, Medium