,

22 de metode de a câștiga criptomonede pe Binance

În ultimii patru ani, exchange-ul de criptomonede Binance a crescut de la o platformă de tranzacționare crypto-to-crypto la un ecosistem de criptomonede cuprinzător, care oferă o multitudine de oportunități de câștig.

În acest articol vă vom prezenta serviciile financiare oferite de Binance.

De la lansarea bursei în iulie 2017, Binance și-a dezvoltat în mod constant gama de produse pentru a oferi mai multe modalități de a utiliza criptomonede și pentru a câștiga și a vă dezvolta activele.

Servicii Binance:

 1. Tranzacționare spot. Binance găzduiește peste 600 de perechi de jetoane și a înregistrat până la peste 2 miliarde de dolari în volume de tranzacționare de 24 de ore, condusă de un motor de potrivire lider în industrie, care poate procesa peste 1,4 milioane de comenzi pe secundă.
 2. Tranzacționarea marjelor. Explorați o creștere suplimentară cu tranzacții cu pârghie (până la 10x) alimentate de fonduri pe care Binance le împrumută.
 3. Tranzacționarea futures reprezintă o opțiune largă de tranzacționare a tranzacțiilor cu pârghie de până la 125x. În timp ce Binance Futures a crescut rapid, există încă un potențial uriaș de creștere, întrucât 70% din activitatea de tranzacționare pe piața futures provine încă din finanțele tradiționale.
 4. Tranzacționare Options. Produsele de opțiuni cripto ale Binance oferă comercianților experimentați potențial de lichiditate ridicată, spread redus și prime mici.
 5. Tranzacționare P2P. Aceasta este o platformă cash-to-crypto, care oferă posibilitatea cumpărătorilor și vânzătorilor să-și schimbe moneda locală în criptomonede.
 6. Buy Crypto. Această platformă permite celor interesați să își utilizeze cardurile de credit sau de debit pentru a cumpăra criptomonede direct de pe Binance.
 7. Fiat Exchange Partners. Binance a colaborat cu entități locale pentru a oferi platforme fiat-to-crypto precum Binance.US, Binance Lite Australia și WazirX în India.
 8. Card Binance. Acest card oferă utilizatorilor opțiunea de a-și cheltui fondurile de criptomonede. Sunt disponibile 60 de milioane de comercianți din întreaga lume, cu recompense semnificative de rambursare de până la 8%.

Binance oferă instituțiilor și organizațiilor mijloacele pentru pentru a profita de avantajele criptomonedelor.

 1. Tranzacționarea OTC. Concepută pentru a ajuta investitorii instituționali, tranzacționarea OTC oferă comercianților cu volum mare o opțiune de tranzacționare fără a afecta prețurile de pe piața deschisă.
 2. Binance Broker. Binance lucrează cu brokeri parteneri calificați pentru a oferi servicii de tranzacționare a activelor digitale pentru utilizatorii globali, folosind platformele și rețelele lor.
 3. Binance Access. Aceasta este o soluție business-to-business (B2B) pentru comercianți, vânzători și portofele, pentru a permite schimbul fiat-to-crypto.
 4. Binance Widget. Schimbul oferă proprietarilor de site-uri web un widget prin intermediul căruia oamenii pot cumpăra criptomonede de pe Binance prin intermediul paginilor lor web, în ​​timp ce câștigă comisioane;
 5. Binance Cloud. Binance oferă tehnologia necesară pentru lansarea de soluții de tranzacționare locale, precum Binance.KR și Binance.TR.

În timp ce tranzacționarea este încă principala sursă de câștiguri de criptomonede, Binance a introdus, de asemenea, diverse servicii de cripto-finanțare, inclusiv mai multe produse de gestionare a averii.

Aceste soluții de cripto-finanțare variază de la produse de economii de bază cu rate fixe ale dobânzii la oferte inovatoare care au multe caracteristici comune cu DeFi (finanțare descentralizată). Indiferent de varietatea lor, toate aceste soluții oferă căi de îmbunătățire a deținerilor dvs. crypto atunci când nu le tranzacționați.

 1. Economii Binance/Binance Savings. Aceasta este o modalitate simplă și sigură de a acumula dobânzi la economiile de criptomonede. Accesați fie economii flexibile, pe care le puteți depune și răscumpăra oricând, cu până la 5,34% în dobânzi anuale, fie economii blocate, pentru care puteți opta pentru câștiguri cu dobândă mai mare de până la 6,31% anual.
 2. Binance Staking. Doar prin păstrarea jetoanelor dvs. cripto în Binance, puteți beneficia de programe de miză pentru diferite criptomonede acceptate, cu randamente anuale estimate de până la 12%. De asemenea, puteți opta pentru produsele Locked Staking, unde puteți asigura active pentru un perioadă de timp pentru a asigura până la 46% din randamentele anuale estimate.
 3. Pool Binance. Una dintre cele mai mari platforme de exploatare a criptomonedelor din lume, Binance Pool conectează minerii de criptomonede la suita de produse financiare Binance, oferind în același timp taxe mai mici, recompense sporite și oportunități exclusive de economii, care oferă până la 30% în dobândă anuală.
 4. Binance Launchpool. Cu această platformă recent lansată, asemănătoare DeFi, vă puteți păstra criptomonedele într-un pool în care câștigați jetoane suplimentare, nu numai din jetoanele pe care le dețineți, ci și prin noile oferte de jetoane, care cresc randamentul anual potențial până la 74,11%.
 5. BSwap. Acest produs de piață automatizat (AMM) permite utilizatorilor să reunească jetoane pentru câștiguri ușoare și lichiditate instantanee. Toți participanții câștigă din activități de tranzacționare în cadrul acestui fond de lichidități, care acceptă în prezent următoarele monede stabile: USDT, BUSD, USDC și DAI. Platforma combină caracteristicile de câștig ale unui pool DeFi cu confortul și securitatea Binance.
 6. DeFi Staking. Cu această caracteristică, Binance acordă câștiguri utilizatorilor care aleg să participe la anumite soluții DeFi și le ușurează sarcina de a transfera fonduri în canale complicate. Utilizatorii de mize DeFi au acces la un randament anual estimat de până la 16,40%.

Binance a colaborat cu comunitatea DeFi pentru a lansa Binance Smart Chain, un nou blockchain de contract inteligent, care face posibilă crearea mai multor soluții DeFi într-un mod rentabil și performant.

Binance a lansat, de asemenea, un fond de accelerare DeFi de 100 de milioane de dolari, prin care își propune să ajute mai mulți inovatori în crearea de soluții DeFi, cum ar fi platforme pentru împrumuturi descentralizate, creșterea randamentului și tranzacționarea pe lanțul inteligent Binance.

Cu aceste servicii financiare Binance își propune să pună capăt CeFi (finanțare centralizată), oferind mai multe oportunități de câștig pentru toată lumea, cum ar fi:

 1. Binance DEX funcționează din aprilie 2019 ca platformă pentru listarea și tranzacționarea de jetoane cripto. A combinat viteza schimbului Binance cu avantajele unui protocol descentralizat. Cu peste 140 de perechi de tranzacționare și 114 milioane de tranzacții procesate, Binance DEX va juca un rol cheie în domeniul DeFi.
 2. BNB. Jetonul nativ al Binance Chain prezintă acum un mecanism de miză, datorită lansării Binance Smart Chain. În prezent, deținătorii de BNB au un rol cheie în alimentarea lanțului inteligent Binance și beneficiază de acest proces prin creșterea fondurilor prin participare.
 3. BUSD. Stablecoins sunt importante în multe activități din ecosistemul DeFi. BUSD, stablecoin-ul stabilit de Binance în dolari SUA, a lucrat cu diverși parteneri în ultimele luni pentru a debloca oportunități de câștig, cum ar fi cultivarea randamentului și alte servicii DeFi utilizând tokenul. Este de așteptat ca BUSD să fie prezent pe mai multe servicii DeFi, în viitor.

 

Pentru majoritatea utilizatorilor de criptomonede, totul începe cu achiziția și tranzacționarea criptomonedelor. Însă Binance lucrează pentru a se asigura că oferă mai multe servicii de finanțare cripto, evoluând în cele din urmă către un ecosistem financiar mai cuprinzător în care produsele cripto centralizate și descentralizate funcționează împreună pentru a oferi o mai mare libertate financiară.

 

Surse informații: Binance, Cryptonews